Vážení návštěvníci, registraci do nových programů spustím během listopadu 2021.

Vaječná omeleta po italsku

Kdo mě zná a sleduje delší dobu, tak ví, že nejsem zastáncem „sladkých“ low carb snídaní. Má to několik racionálních vysvětlení, ale těmi se tady nechci zabývat. Nejčastěji snídám vajíčka na desítky způsobů a tento je momentálně můj nejoblíbenější.

Vaječná omeleta po italsku

Na 1 – 2 porce potřebujete:

6 šťastných vajíček

3 plátky prosciutta (pečlivě čtěte složení)

50 g strouhaného parmezánu

4 střední žampiony

grilovací koření (opět pozor na složení)

himalájská sůl

1 – 2 lžíce kvalitního vepřového sádla nebo ghí

Postup:

Na pánvi si rozehřejeme sádlo nebo ghí a následně ztlumíme na minimum (na elektrickém sporáku z 9 na 2). Do misky si vyklepneme 6 vajíček, prosciutto si nakrájíme na menší kousky a žampiony na plátky. Vajíčka vylejeme na rozpálenou pánev, osolíme a posypeme grilovacím kořením. Nahoru klademe žampiony, prosciutto a na závěr to celé zasypeme parmezánem. Za 8 minut máme hotovo. Pokud nemáte rádi tekutý žloutek, dejte tomu více času.

K tomu jsem si už jenom nakrájel zeleninu a snídaně je hotová.

Tak dobrou chuť! 😊 A pokud budete zkoušet, nezapomeňte mě označit – na Instagramu i Facebooku mě najdete jako @jsemlowcarb.

UZDRAVTE SVÉ TĚLO A MYSL

TEĎ A TADY. JEDNOU PROVŽDY.

Stravování. Mysl. Biohacking. Domácnost.

Přidejte se do nového programu a začněte hned teď pracovat na uzdravení vašeho těla i mysli. Vše důležité na jednom místě. Bez zbytečné omáčky. Se mnou a se stejně naladěnými lidmi.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Ochrana soukromí