🙀 KUCHAŘKA JAKO DÁREK při nákupu nad 1 000 Kč. NAKUPOVAT 🤍

#1 TÝDEN

DEN 8

Bílkoviny & sestavení jídelníčku
Sacharidy & sacharidová chřipka
Fruktóza & nákupní seznam a kde nakupovat
Glukóza & čteme etikety na potravinách
Glykogen & tipy na snídaně
Vláknina & tipy na obědy a večeře
Mikroživiny & low carb snacky
Nakup si na druhý týden ostré fáze.
 
  1. ves_lipence@centrum.cz napsal:

    Dnes si nemohu zaškrtnout “ Rozumím, že u průměrného člověka se fruktóza neukládá v podobě glykogenu, ale v podobě viscerálního tuku.“, neboť to nechápu. Leč přijímám to jako tezi a výsledek ukáže.
    (trochu humoru k dobrému jídlu podle mne patří, tak doufám, že jsem se nikoho nedotkl)
    VV

    • Michal Král napsal:

      Zdravím, chtěli jsme tím říct, že fruktóza se nepřeměňuje na ten „univerzálnější“ zdroj glukózu, ale ukládá se přímo v podobě viscerálního tuku (pokud nejste po opravdu náročným tréninku například). 🙂

  2. vercaskopalova@gmail.com napsal:

    Co si treba myslite o vyvarech a celkove o polevkach na snidane?

    • Ahoj Verčo, jen to dobré! 🙂 Polévky jsou skvělé, vývar ke snídani je úžasná věc, ale samozřejmě musí být z kvalitního masa/kostí a se spoustou zeleniny, aby zasytil. Sama často vývary zařazuju, takže pokud je máš ráda, tak směle do toho!

  3. Petamackova@icloud.com napsal:

    A doma vyrobený kokosový jogurt z mladého kokosu?

  4. Petamackova@icloud.com napsal:

    Dobrý den, dá se býlí jogurt nahradit nejogurtem? Díky

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Ochrana soukromí