🙀 KUCHAŘKA JAKO DÁREK při nákupu nad 1 000 Kč. NAKUPOVAT 🤍

Zeleninové hranolky

PŘÍPRAVA

20 minut

VAŘENÍ / PEČENÍ

25 - 35 minut

NÁROČNOST

jednoduché

Suroviny

  • Kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel, batáty)
  • Olivový olej
  • Sůl, pepř
  • Další koření (grilovací byliny, grilovací koření, bylinková sůl, koření na zeleninu...)

Postup

  • 1
    Zeleninu očistěte, omyjte a nakrájejte na podobně velké hranolky.
  • 2
    Zeleninové hranolky přendáme do mísy, zalijeme olivovým olejem, osolíme, opepříme, přidáme koření dle chuti a důkladně promícháme.
  • 3
    Zeleninové hranolky přendáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 190 stupňů 25 - 35 minut (závisí na použité zelenině).

Praktické rady a tipy 🙂

  • K zeleninovým hranolkám se skvěle hodí dipy nebo domácí majonéza.

KUCHAŘKA

VŠECHNY RECEPTY

LEKCE