🙀 KUCHAŘKA JAKO DÁREK při nákupu nad 1 000 Kč. NAKUPOVAT 🤍

Volská oka

PŘÍPRAVA

1 minuta

VAŘENÍ / PEČENÍ

3 - 5 minut

NÁROČNOST

jednoduché

Suroviny

  • 2 - 5 vajec
  • Ghí nebo sádlo
  • Sůl, pepř

Postup

  • 1
    Na pánvi rozpálíme tuk.
  • 2
    Vejce opatrně vyklepneme přímo na pánev.
  • 3
    Volské oko opékáme do doby, než je hotové. Pokud chcete mít žloutek hodně udělaný, pánev přiklopte.
  • 4
    Osolte, opepřete.

Praktické rady a tipy 🙂

  • Na volská oka můžete dát sýr, který se rozteče.
  • Nebojte se použít různá koření pro obzvláštnění - bazalka, oregáno, provensálské koření, grilovací koření...

KUCHAŘKA

VŠECHNY RECEPTY

LEKCE