🙀 KUCHAŘKA JAKO DÁREK při nákupu nad 1 000 Kč. NAKUPOVAT 🤍

 Smaženice

PŘÍPRAVA

15 minut

VAŘENÍ / PEČENÍ

15 - 20 minut

NÁROČNOST

jednoduché

Suroviny

  • 200 g hub (lze použít i žampiony, ale chuť nebude tak výrazná)
  • 5 vajec
  • 1 cibule
  • Sůl, pepř, kmín
  • Ghí

Postup

  • 1
    Na ghí orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli.
  • 2
    Po chvilce přidáme nakrájené houby. Někdo krájí na malé kostičky, někdo na větší kousky.
  • 3
    Osolíme, opepříme, přidáme kmín.
  • 4
    Těsně před tím, než budou houby hotové, vmícháme rozšlehaná vejce. Minutku ještě necháme povařit.

Praktické rady a tipy 🙂

  • Lze připravit i se slaninou či šunkou.
  • Smaženici můžete servírovat s čerstvou jarní cibulkou.

KUCHAŘKA

VŠECHNY RECEPTY

LEKCE