Červenec a srpen jsou každoročně obdobím cuket. A vy, kdo cukety na zahrádce pěstujete, mi určitě dáte za pravdu, že někdy jich je až moc a každý nový recept se hodí. Tenhle cuketový nákyp dělala moje babička, když jsem byl malý a jezdil k ní na prázdniny. Pamatuji si, že teplý se jedl hned k obědu, a když zbyl (což se moc nestávalo), jedli jsme ho pak ještě k večeři studený. Chutnali mi obě varianty. Babička k němu někdy udělala dip ze zakysané smetany, česneku a bylinek. Zkusil jsem udělat low carb variantu a vznikl tento rychlý a výborný recept.
Ať chutná! A pokud budete cuketový nákyp zkoušet, nezapomeňte mě označit – na Instagramu i Facebooku mě najdete jako @jsemlowcarb.
KOMPLEXNÍ PROGRAMY SPUŠTĚNY ✨
Uzdravte své tělo a mysl. Teď a tady. Jednou provždy.